PROGRAM BEFORE SCHOOL

Câteva cuvinte despre program

Programul Before School este soluția ideală pentru copiii care învață după amiază.

Dorim să venim în continuarea activităților școlare, respectând programa școlară, oferind copiilor sprijin personalizat în funcție de nevoile fiecăruia.  Punem accentul pe starea de bine a copilului, iar spațiul de joacă exterior al Afterschool-ului vine în întâmpinarea acestei nevoi.

Creative Kidz vine în sprijinul părinților și le oferă copiilor un spațiu de dezvoltare personală creativ, unde se vor simți ca acasă.

Creative Kidz Before School oferă:

ACTIVITĂȚI OPȚIONALE

Taxă înscriere (lunară)
Activități opționale (lunare)
COST TOTAL

Program Zilnic

Veți ști mereu ce va face copilul dvs. în fiecare zi a săptămânii.

Galerie Foto

Cum arată locația unde va veni copilul?

Programe

Alte programe Creative Kidz

Vă doriți un alt program pentru copilul dvs.?

PROGRAM AFTERSCHOOL

1.400 lei /lună

Creative Kidz vine în sprijinul părinților și le oferă copiilor un spațiu de dezvoltare personală creativ, unde se vor simți ca acasă. Programul Afterschool vine în continuarea activitatilor școlare, respectând programa școlară, oferind copiilor sprijin personalizat.

PROGRAM BEFORE SCHOOL + AFTERSCHOOL

1.660 lei /lună

Programul Before School + Afterschool (Clasa Pregătitoare) este soluția ideală pentru copiii care învață după amiază. Creative Kidz vine în sprijinul părinților și le oferă copiilor un spațiu de dezvoltare personală creativ, unde se vor simți ca acasă.

Creative Kidz

Școala Online oferă

EXISTĂ POSIBILITATEA DE AFTERSCHOOL ȘI BEFORE SCHOOL ONLINE.

Acest site foloseste cookie-uri pentru vă putea oferi o experiență de navigare cât mai bună. Continuarea navigării presupune că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.