Echipă

Fă cunoștință cu echipa Creative Kidz

Echipa noastră este formată din oameni cu experiență, care pun copilul în centrul atenției.

Andreea Bățăuș

ADMINISTRATOR/CONSULTANT RESURSE EDUCAȚIONALE

Fiecare copil e unic în felul său!

Elevii actuali merită să primească mai multă atenție, au nevoie să fie ascultați, să li se acorde un vot de încredere, e necesar să fie tratați altfel. Particip la cursuri tematice pentru dezvoltarea personală a copilului. Ca trainer am desfășurat multiple activități cu copiii. Modul de lucru cu ei este diferit față de cel tradițional. Metodele creative, active oferă elevului ușurința în învățare, motivația necesară pentru o implicare conștientă în propria formare, posibilitatea de a-și exprima punctul de vedere, bucuria reușitei.

Cornelia Bățăuș

PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR/CREATOR ÎN EDUCAȚIE

Fiecare copil este diferit, dar special!

Cu o experiență de peste 30 de ani în învățământul primar, am reușit să obțin premiile: Creator în Educație, Microsoft Expert, Seaker TedEducation, Global Winner MIF 2019, Mystery Skype Master, Creator de resurse educaționale, coordonator al Proiectului Internațional Etwinning The Creative Researcher Steam, Cercetator în devenire Steam, creator al site-ului creativeforlife.ro. Eu îi consider pe elevii mei cercetatori în devenire,  ei sunt actorii propriei formări. Îi învăț să învețe, dar și faptul că învățarea este mult mai eficientă , făcând, LEARN BY DOING.

Consider că lucrurile bune vin în viață, dacă acționăm.

Andreea Ciontu

ÎNVĂȚĂTOARE

Numele meu este Andreea, o tânără visătoare și curajoasă care luptă pentru a-și atinge scopurile propuse. Lumea mea se învârte in jurul copiilor și în jurul iubirii pe care o port pentru formarea și dezvoltarea armioasă a acestora. Sunt o fire ambițioasă, zâmbitoare, responsabilă și deschisă către autoperfecționare și învățare continuă. În acest tărâm al învățării, pincipalul meu obiectiv este de a-i face mari pe cei mici, demonstrându-le că totul este posibil.

Crina Sima

PROFESOR LIMBA GERMANĂ

Am avut o înclinație către limbile străine încă din clasele mici. Am studiat germana, franceza și engleza. Consider cuvintele ca fiind pârghii ce ne ajută să evoluăm, să legăm relații durabile, să ajungem acolo unde ne dorim. Îmbin procesul educațional cu cel al dezvoltării emoționale al fiecărui copil. Limba germană am studiat-o intensiv și în Germania, unde am locuit pentru câțiva ani, cunoscând astfel obiceiurile vorbitorilor nativi. Această experiență mă ajută să îmi completez modul de predare, transformând sesiunea într-una interactivă, utilă și autentică.

Daniela Androșca

PSIHOLOG

Psiholog școlar cu formări în psihologie, psihopedagogie specială și logopedie. Am o experiență de peste 20 de ani în consilierea psihopedagogică a preșcolarilor și școlarilor și în terapia logopedică. Desfășor activități de consiliere psihopedagogică (consilieri individuale și de grup) de dezvoltare personală (cunoașterea/autocunoașterea copiilor, adaptarea la cerințele școlare), dar și activități de examinare psihopedagogică a copiilor, consilierea părinților în vederea îmbunătățirii relației cu copilul.

Irina Țiuntiuc

ASISTENT PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR

Starea de bine este importantă pentru dezvoltarea armonioasă, atât fizică, cât și emoțională a unui copil, viitor adult. Prin jocuri, prin relaționare cu copii de vârsta lor, ei cunosc lumea din jurul lor, se bucură, gândesc creativ.

Marius Momocea

ANTRENOR DANS/ACTIVITĂȚI SPORTIVE

Multiplu campion național atât la secțiunea latino cât și la cea clasică. Experiența pedagogică de peste 20 de ani. Dansul înseamnă mișcare, mișcarea înseamnă energie, iar energia înseamnă viață. Dansul ne creează emoții, ne permite descătușarea unor simțuri, el înseamnă curaj, iubire de spațiu, dorul de zbor. El dăruiește trupului grație, frumusețe, sănătate. Așa că, poftiți la dans!

Antonia Stan

PROFESOR PICTURĂ ȘI FONDATOARE ART MAISON

 Mă numesc Antonia și sunt absolventă a modulului psihopedagogic și fondatoare Art Maison. Am terminat cursuri de pictură și am studiat beneficiile artei asupra dezvoltării copiilor, inclusiv din punct de vedere neuroștiințific. Prin pictură, doresc ca cei mici să își dezvoltarea limbajului vizual și să învețe să își exprime emoțiile prin artă.

Flavius Zaharia

INSTRUCTOR ÎNOT

Sportul înseamnă sănătate și viață! Tocmai de aceea am practicat înotul timp de 12 ani, dintre care 7 ani de performanță. După toată experiența adunată în acei ani, doresc ca și eu, la rândul meu, să ofer dedicare, profesionalism, corectitudine, spirit sportiv și disciplină. Ca antrenor de înot am îndrumat echipe de performanță (copii), cu numeroase rezultate la concursuri și naționale. Așadar vă aștept cu drag, mici și mari, în minunata lume acvatică!

Mihaela Popa

ÎNGRIJITOARE

Numele meu este Mihaela și sunt o persoană veselă, care are atenție distributivă și spirit de echipă. Am creat o pasiune pentru copii și educație, așa că m-am alăturat echipei Creative Kidz pentru a contribui împreună la dezvoltarea lor. Consider că răbdarea și respectul față de nevoile copilului sunt foarte importante.

Alexandra Chivu

ÎNVĂȚĂTOARE

Numele meu este Alexandra. Sunt o fire empatică și înțelegătoare, grijulie și ambițioasă. Consider că fiecare copil merită sa aibă parte de o educație de calitate și sunt gata să fac tot ce ține de mine în acest sens. Sunt adepta ideii conform căreia natura ne aseamănă, dar educația ne deosebește, punând deci, educația pe loc fruntaș. Totodată, sunt de părere că modul cel mai bun de a învăța, mai ales la vârste fragede, este prin propria descoperire, oferindu-le copiilor libertate de exprimare pentru a deveni adulți autonomi și siguri pe propriile forțe.