Echipă

Fă cunoștință cu echipa Creative Kidz

Echipa noastră este formată din oameni cu experiență, care pun copilul în centrul atenției.

Andreea Bățăuș

ADMINISTRATOR/CONSULTANT RESURSE EDUCAȚIONALE

Fiecare copil e unic în felul său!

Elevii actuali merită să primească mai multă atenție, au nevoie să fie ascultați, să li se acorde un vot de încredere, e necesar să fie tratați altfel. Particip la cursuri tematice pentru dezvoltarea personală a copilului. Ca trainer am desfășurat multiple activități cu copiii. Modul de lucru cu ei este diferit față de cel tradițional. Metodele creative, active oferă elevului ușurința în învățare, motivația necesară pentru o implicare conștientă în propria formare, posibilitatea de a-și exprima punctul de vedere, bucuria reușitei.

Cornelia Bățăuș

PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR/CREATOR ÎN EDUCAȚIE

Fiecare copil este diferit, dar special!

Cu o experiență de peste 30 de ani în învățământul primar, am reușit să obțin premiile: Creator în Educație, Microsoft Expert, Seaker TedEducation, Global Winner MIF 2019, Mystery Skype Master, Creator de resurse educaționale, coordonator al Proiectului Internațional Etwinning The Creative Researcher Steam, Cercetator în devenire Steam, creator al site-ului creativeforlife.ro. Eu îi consider pe elevii mei cercetatori în devenire,  ei sunt actorii propriei formări. Îi învăț să învețe, dar și faptul că învățarea este mult mai eficientă , făcând, LEARN BY DOING.

Consider că lucrurile bune vin în viață, dacă acționăm.

Nicoleta Ionela Ioniță

PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR

A fi cadru didactic sau orice alt actor al educației reprezintă o responsabilitate foarte mare, tocmai pentru că ești pus în fața copiilor cu scopul de a le modela traseul, de a îi ajuta să își descopere curajul și creativitatea, de a le transmite entuziasmul pentru învățare, de a îi îndruma spre mai bine, spre mai mult. Cred că este foarte importantă atitudinea cu care noi plecăm în această călătorie și modul în care formăm abilitățile acestea la persoanele cu care lucrăm.

Crina Sima

PROFESOR LIMBA GERMANĂ

Am avut o înclinație către limbile străine încă din clasele mici. Am studiat germana, franceza și engleza. Consider cuvintele ca fiind pârghii ce ne ajută să evoluăm, să legăm relații durabile, să ajungem acolo unde ne dorim. Îmbin procesul educațional cu cel al dezvoltării emoționale al fiecărui copil. Limba germană am studiat-o intensiv și în Germania, unde am locuit pentru câțiva ani, cunoscând astfel obiceiurile vorbitorilor nativi. Această experiență mă ajută să îmi completez modul de predare, transformând sesiunea într-una interactivă, utilă și autentică.

Daniela Androșca

PSIHOLOG

Psiholog școlar cu formări în psihologie, psihopedagogie specială și logopedie. Am o experiență de peste 20 de ani în consilierea psihopedagogică a preșcolarilor și școlarilor și în terapia logopedică. Desfășor activități de consiliere psihopedagogică (consilieri individuale și de grup) de dezvoltare personală (cunoașterea/autocunoașterea copiilor, adaptarea la cerințele școlare), dar și activități de examinare psihopedagogică a copiilor, consilierea părinților în vederea îmbunătățirii relației cu copilul.

Irina Țiuntiuc

ASISTENT PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PRIMAR

Starea de bine este importantă pentru dezvoltarea armonioasă, atât fizică, cât și emoțională a unui copil, viitor adult. Prin jocuri, prin relaționare cu copii de vârsta lor, ei cunosc lumea din jurul lor, se bucură, gândesc creativ.

Marius Momocea

ANTRENOR DANS/ACTIVITĂȚI SPORTIVE

Multiplu campion național atât la secțiunea latino cât și la cea clasică. Experiența pedagogică de peste 20 de ani. Dansul înseamnă mișcare, mișcarea înseamnă energie, iar energia înseamnă viață. Dansul ne creează emoții, ne permite descătușarea unor simțuri, el înseamnă curaj, iubire de spațiu, dorul de zbor. El dăruiește trupului grație, frumusețe, sănătate. Așa că, poftiți la dans!