Programe

Programe Creative Kidz

Oferim o gamă variată de programe pentru copiii dvs., dar și activități individuale.

PROGRAM AFTERSCHOOL

1.400 lei /lună

Creative Kidz vine în sprijinul părinților și le oferă copiilor un spațiu de dezvoltare personală creativ, unde se vor simți ca acasă. Programul Afterschool vine în continuarea activitatilor școlare, respectând programa școlară, oferind copiilor sprijin personalizat.

PROGRAM BEFORE SCHOOL

1.300 lei /lună

Programul Before School Clase Primare este soluția ideală pentru copiii din școala primară care învață după amiază. Creative Kidz vine în sprijinul părinților și le oferă copiilor un spațiu de dezvoltare personală creativ, unde se vor simți ca acasă.

PROGRAM BEFORE SCHOOL + AFTERSCHOOL

1.660 lei /lună

Programul Before School + Afterschool (Clasa Pregătitoare) este soluția ideală pentru copiii care învață după amiază. Creative Kidz vine în sprijinul părinților și le oferă copiilor un spațiu de dezvoltare personală creativ, unde se vor simți ca acasă.

ȘCOALA DE VARĂ

1.600 lei /lună

La Creative Kidz, copiii vor avea ocazia să descopere și să-și dezvolte abilitățile lor creative într-un mediu sigur și prietenos. Programul nostru oferă o gamă variată de activități adaptate nevoilor și intereselor fiecărui copil.

ACTIVITĂȚI OPȚIONALE

240 lei *

CURS LIMBA GERMANĂ
1 oră/săptămână

180 lei *

CURS DANS
1 oră/săptămână

160 lei *

CURS CREATIVE MATH
1 oră/săptămână

Prețurile sunt valabile pentru elevii care NU sunt înscriși într-un program de Afterschool.

Elevii înscriși într-un program de Afterschool beneficiază de 50% reducere.