Programe

Programe Creative Kidz

Oferim o gamă variată de programe pentru copiii dvs., dar și activități individuale.

PROGRAM AFTERSCHOOL

1.300 lei /lună

Creative Kidz vine în sprijinul părinților și le oferă copiilor un spațiu de dezvoltare personală creativ, unde se vor simți ca acasă. Programul Afterschool vine în continuarea activitatilor școlare, respectând programa școlară, oferind copiilor sprijin personalizat.

PROGRAM BEFORE SCHOOL CLASE PRIMARE

1.300 lei /lună

Programul Before School Clase Primare este soluția ideală pentru copiii din școala primară care învață după amiază. Creative Kidz vine în sprijinul părinților și le oferă copiilor un spațiu de dezvoltare personală creativ, unde se vor simți ca acasă.

PROGRAM BEFORE SCHOOL CLASELE 5 ȘI 6

1.400 lei /lună

Programul Before School vine în sprijinul elevilor de clasele 5 și 6, cu ajutor suplimentar la temele școlare. Copiii își rezolvă sarcinile școlare sub îndrumarea unui cadru didactic și vor beneficia de cursuri suplimentare la matematică și limba și literatura română.

PROGRAM BEFORE SCHOOL + AFTERSCHOOL

1.600 lei /lună

Programul Before School + Afterschool (Clasa Pregătitoare) este soluția ideală pentru copiii care învață după amiază. Creative Kidz vine în sprijinul părinților și le oferă copiilor un spațiu de dezvoltare personală creativ, unde se vor simți ca acasă.

ACTIVITĂȚI OPȚIONALE

200 lei *

CURS LIMBA GERMANĂ
1 oră/săptămână

140 lei *

CURS DANS
1 oră/săptămână

140 lei *

CURS CREATIVE MATH
1 oră/săptămână

200 lei

ȘCOALA ONLINE
lunar

Prețurile sunt valabile pentru elevii care NU sunt înscriși într-un program de Afterschool.

Elevii înscriși într-un program de Afterschool beneficiază de 50% reducere.