Recenzii

Recenzii clienți Creative Kidz

Părerile dvs. sunt foarte importante pentru noi.

RECENZII SCRISE

Mihaela & Marin Șerban

CLIENȚI CREATIVE KIDZ

Scriem acest review deoarece pentru noi, părinții, este greu sa găsim acel after-school care sa se potrivească cel mai bine pentru ceea ce ne dorim pentru copilului nostru.
În acest context, părerile celorlalți părinți pot fi un ajutor important pentru a selecta after-school-ul dorit.
Noi recomandam echipa Creative Kidz și suntem foarte încântați atât de abordare, stil de lucru, cât și de rezultate.
Echipa de la Creative Kidz este serioasă, preocupată de diversificarea portofoliului de activități, de a acoperi nevoia de mișcare și socializare a copiilor, de a trece cu lecțiile și temele prin toată materia școlară, sa pună accent pe lectură și... da, să le dezvolte latura CREATIVĂ care să le aprindă curiozitatea.
Fetița noastră are, de la vârsta de 8 ani, abonament la o biblioteca. A învățat sa înțeleagă un text citit, sa poată sa explice ce a citit și sa reprezinte prin desen ceea ce i s-a părut interesat în cartea/textul citită/citit.
"Doamnele de la after" au organizat întâlniri virtuale (online) cu profesori din alte țări care le-a prezentat copiilor orașul lor sau au prezentat diferite topicuri (ex teme geografice, despre spațiu, despre reciclare). În cadrul acestor întâlniri virtuale a interacționat (desigur, ajutată de Doamna 😉) prin a exprima o părere sau a pune o întrebare etc.
În atelierele organizate aici se pune accent pe imaginație, dezvoltarea dexteritații, pe deschiderea de orizonturi (ex: creare coșulețe împletite, construire balon cu aer cald, crearea unei "cărți" desenate, atelier de gustări sănătoase etc).
Mulțumim echipei Creative Kidz și, vouă - părinții în căutare de alternative de after-school- vă recomandăm cu drag să aveți în vedere această opțiune.

Carmen Nicoleta

CLIENȚI CREATIVE KIDZ

Locul ideal pentru dezvoltarea personală și educațională a copilului, sub atenta îndrumare a unei echipe de excepție!

Mihaela Șerban

CLIENȚI CREATIVE KIDZ

Recomand echipa Creative Kidz! Aici se împletește perfect nevoia copiilor de a trece prin lecții și teme, cu nevoia de mișcare și socializare a acestora. Apreciez mult faptul ca se pune accent pe lectură și pe dezvoltarea laturii creative a copiilor.

RECENZII VIDEO

Andreea Teleuță

Cecilia Stoenescu